28.04.2017 | Filip Lefenda | Aktuální zprávy

Víkend otců nabídne fanouškům pořádnou porci soutěží i zábavy

Foto: fnliga.cz
Praha – Jak jsme již informovali, 25. kolo Fortuna národní ligy proběhne v duchu Víkendu otců. Jaký doprovodný program přichystaly k této příležitosti pro fanoušky domácí druholigové kluby?

FK Pardubice

Ve spolupráci s McDonald´s Pardubice budou přichystány aktivity pro děti jako skákání v pytli, lovení rybiček nebo malování na obličej. Po celou dobu utkání bude dostupná možnost fotbalových aktivit na vedlejším tréninkovém hřišti, a to pod dohledem trenérů FK Pardubice. Duel s Prostějovem bude zahájen společným fotografováním s bannerem, o přestávce pak proběhne modelové utkání přípravek a následné focení s bannerem společně s rodiči.

Na zápas je poskytnuto zvýhodněné vstupné, dospělí se v doprovodu dítěte dostanou společně na fotbal za celkových 30 korun. V klubovém fanshopu pak bude možno zakoupit zlevněnou šálu, která přijde na 150 korun.

Varnsdorf

Severočeši z Varnsdorfu se střetnou v sobotu od 17 hodin se Znojmem. V rámci Víkendu otců proběhne losovací soutěž o celovíkendové zapůjčení vozu KIA Sportage.

Žižkov

Nejen Víkend otců, ale také Šlágr měsíce. Na Žižkově to v sobotu pod televizním vysílačem zkrátka bude žít, a to nejen díky očekávané invazi věrných ostravských příznivců. Na tribunách se budou během zápasu podávat teplé i studené nápoje zcela zdarma.

Generální partner soutěže Fortuna pak připravila také soutěže. Kromě poločasového „Fortuna kopu štěstí“ proběhne i „Fortuna tipovačka – bet for fun“. Tipněte si správný výsledek střetnutí, buďte vylosováni a získejte volnou sázenku u sázkové spolčenosti Fortuna ve výši až pět tisíc korun!

Táborsko

K Víkendu otců se připojí také Táborsko. Na zápas s čerstvým finalistou MOL Cupu z Opavy bude nachystáno „otcovské vstupné“ – tátové se syny zaplatí jednotnou částku 50 korun. Pokud chtějí být dvojice zařazeny do soutěže o atraktivní ceny, musí se zaregistrovat buď dopředu mailem na betakova@fctaborko.cz, a to nejpozději během pátku 28. dubna, nebo se zaregistrovat po zakoupení vstupenky přímo na místě.

Během poločasové přestávky budou vyzvány dvojice také k dovednostní fotbalové soutěži na hrací ploše, kde se bude soutěžit o zajímavé ceny. V klubovém fanshopu pak budou k nalezené novinky.

Třinec

Doprovodný program se měl uskutečnit také v Třinci, jeho zápas proti Frýdku-Místku však byl v pátek pro nezpůsobilost hrací plochy odložen na úterý 2. května.

SOUTĚŽ S FORTUNA NÁRODNÍ LIGOU

Zasoutěžit si během 25. kola Fortuna národní ligy můžete také přímo s námi. Vyfoťte se se svým tátou či jiným členem rodiny na zápase druhé nejvyšší soutěže během Víkendu otců, nahrajte fotografii pod facebookový příspěvek na  www.fnliga.cz/vikendotcu či přímo na facebook Fortuna národní ligy, a uveďte, kterému klubu fandíte.

O co se hraje?

Jeden šťastlivec získá čtyři vstupenky na kvalifikační utkání MS 2018 mezi Českem a Německem. Další soutěžící se pak mohou těšit na klubové ceny v podobě permanentek a šál oblíbeného týmu.

Podrobnosti o soutěži včetně pravidel naleznete na  www.fnliga.cz/vikendotcu.