14.01.2018 | Filip Lefenda | Aktuální zprávy

Ve Vlašimi řádili neznámí vandalové, škody jdou do desetitisíců

Foto: fcsbvlasim.cz
Vlašim, Praha – Případ vandalismu řeší ve spolupráci s policií a veřejností fotbalový klub z Vlašimi. Na stadion po podzimní části osmého celku Fortuna národní ligy vnikli neznámí vandalové a způsobili škodu v přibližné výši 20 tisíc korun.

Nejvíce jejich řádění schytala sedadla na hlavní tribuně. „Některá měla úplně zlomené opěradlo nebo byla olámaná v jiných svých částech,“ přiblížila celý incident policejní mluvčí Veronika Čermáková. Vlašimská policie, která celou věc vyšetřuje jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci, žádá o pomoc i veřejnost.

Případní svědci, kteří by mohli poskytnout bližší informace vedoucí k dopadení pachatele či pachatelů, se mohou obrátit na telefonní číslo 974 871 750, případně mohou využít bezplatnou linku tísňového volání 158.

Podle informací, které klub FC Sellier & Bellot Vlašim uvádí na svých internetových stránkách, se způsobená škoda vyšplhala na částku téměř 20 tisíc korun. „Za toto jednání hrozí pachateli až jeden rok za mřížemi,“ upozornila Čermáková.