27.04.2018 | Filip Lefenda | Aktuální zprávy

Díky táto! Nadcházející kolo bude patřit projektu Víkend otců

Foto: fnliga.cz
Praha – Nadcházející kolo nejvyšší české soutěže a Fortuna národní ligy bude patřit Víkendu otců! V rámci tradiční akce Ligové fotbalové asociace a jednotlivých klubů bude pro rodiny s dětmi na zápasech připraven zajímavý doprovodný program a zvýhodněné vstupné.

„LFA dlouhodobě podporuje návštěvy celých rodin i s dětmi na fotbalových stadionech a nyní navazujeme na předcházející úspěšné ročníky, kdy jsme během Víkendu otců zaznamenali pozitivní reakce od klubů i samotných fanoušků fotbalu,“ kvituje pokračování projektu Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

V rámci Víkendu otců se budou moci fanoušci zapojit do soutěže o víkendový pobyt v hodnotě deset tisíc korun. Samotné kluby pak upravují doprovodné programy k zápasům i ceny vstupného, aby se právě při Víkendu otců více otevřely dětem a jejich rodičům.

Více informací naleznete zde.

Co si připravily kluby?

Třinci přichystali pro otce, kteří přijdou se svými dětmi na duel proti Táborsku, vstup zdarma. V poločasové přestávce bude probíhat soutěž, která bude vyhrazena právě otcům s dětmi. Na hřišti se představí také hráči třineckých přípravek, kteří budou rovněž součástí slavnostního nástupu. Na tribunách bude po celé utkání probíhat doprovodný program, soutěžit se bude o ceny společnosti Nej.cz, a to v hodnotě několika tisíc korun.

Zdarma půjde doprovod se syny či vnuky do deseti let také ve Vlašimi, kam v sobotu zavítají i kamery České televize. Návštěvníci, kteří dorazí v klubovém dresu či s šálou, budou mít zvýhodněno vstupné na dvacet korun. Před zápasem a v poločase proběhne společné fotografování s bannerem „Díky Táto“. Zájemci obdrží pamětní packu a jednu klubovou šálu.

Varnsdorf přivítá v neděli lídra z Opavy a v Kotlině se bude o poločasové přestávce soutěžit o ceny z klubového fanshopu. Rodiče s dětmi budou mít na zápas 25. kola Fortuna národní ligy vstup zdarma.

Na stadionu Evžena Rošického, kde pražská Olympia přivítá Sokolov, si budou tátové se svou ratolestí moci zakoupit společné vstupné za 50 korun. Jako bonus budou moci využít i slevu 50 procent na nákup sortimentu z klubového fashopu.

V Hradci Králové vyvrcholí během přestávky zápasu s Frýdkem-Místkem soutěž se společností AUTO IN Hradec Králové. O jízdu v "nadupaném" Fordu Mustang se můžou zapojit i tátové s dětmi. Stačí poslat fotografii pořízenou z prodejního místa AUTO IN v Hradci Králové na e-mail soutez@fchk.cz.

Speciální akci si připravilo českobudějovické Dynamo. Svého tátu budou moci synové vzít na prohlídku zázemí stadionu, kde společně nakouknou třeba do kabiny "A" týmu či VIP prostor. Zájemci se mohou hlásit na e-mailu rpapacek@dynamocb.cz.

Na Žižkově se budou v neděli dopoledne rozdávat reklamní předměty. Hráči se vyfotí na hřišti společně s dětmi, stejně jako v Příbrami, kde navíc dostane otec k zakoupené šále pro své dítě druhou zcela zdarma.