20.06.2018 | LFA | Aktuální zprávy

Cestovní kancelář Alexandria novým partnerem fotbalové ligy

Foto: LFA
Praha – Cestovní kancelář Alexandria je po Fortuně, AAA Auto a Datartu už čtvrtou společností, která spojila své jméno s nejvyšší českou fotbalovou soutěží pro její následující ročník. „Jak jsme se zavázali klubům, vytváříme postupně zdravý pool ligových partnerů. Jsem nesmírně rád, že v něm můžeme dnes přivítat cestovní kancelář Alexandria a věřím, že naše spolupráce bude efektivní pro obě strany,“ řekl k dohodě předseda Ligové fotbalové asociace Dušan Svoboda.

Smlouva s CK Alexandria je uzavřena na jednu sezónu s oboustrannou opcí. „Bližší informace o kontraktu po vzájemné dohodě zveřejňovat nebudeme. Nicméně stejně jako u ostatních partnerů se i zde bavíme o aktivaci se zaměřením na zákazníka respektive fanouška. Všichni příznivci fotbalové ligy se tak mohou těšit na aktivity spojené s naším novým partnerem,“ doplnil Svoboda.

Za velký krok v rámci své společnosti označil uzavření partnerství i Petr Šatný, marketingový ředitel Cestovní kancelář Alexandria. „Hodnotou i charakterem je pro nás partnerství s LFA zásadní. Ve fotbalovém prostředí se pohybuje už delší dobu. Jsme partnerem fotbalové reprezentace, několika klubů a nyní i fotbalové ligy. Věříme, že přispějeme také ke stále se lepšící image ligy,“ řekl k dohodě Petr Šatný.

CK Alexandria se pohybuje v českém fotbale již několik let. Od roku 2012 je oficiálním travel partnerem AC Sparta Praha. Od ledna 2017 oficiální travel partner české fotbalové reprezentace. Zajišťuje výjezdy pro národní tým, ligové kluby hrající v evropských pohárech a v tomto roce zajišťovala i seminář rozhodčích FAČR na Kypru.

Cestovní kancelář ALEXANDRIA je jedna z pěti největších CK na českém trhu. Disponuje pobočkami po celé České republice. Na trhu je od roku 1991 a patří do české holdingové skupiny ALEXANDRIA GROUP, a.s. Ta se zaměřuje na oblast cestovního ruchu, hotelnictví a realit. Obrat skupiny v roce 2017 přesáhl dvě miliardy korun.

Spolupráce mezi Ligovou fotbalovou asociací a Cestovní kanceláří Alexandria bude mít přesah i k jednotlivým hráčům, trenérům, funkcionářům a jednotlivým klubům.