03.10.2018 | LFA | Aktuální zprávy

Fotbal zve na ligové stadiony rodiny s dětmi

Foto: fnliga.cz
Tradiční Víkend otců se dočká dalšího pokračování v následujícím 11. kole obou českých nejvyšších soutěží. Jednotlivé domácí kluby si pro dětské fanoušky nachystaly bohaté doprovodné programy a Ligová fotbalová asociace zaštítila celou akci zajímavou soutěží ve spolupráci se svým partnerem cestovní kanceláří Alexandria.

„Víkend otců patří mezi velmi povedené projekty a každý půlrok vnímáme pozitivní ohlasy z celého fotbalového prostředí. LFA společně s kluby dlouhodobě podporuje návštěvy nejmenších fanoušků a celých rodin na ligových stadionech. Věříme, že letos Víkend otců navíc podtrhne dosavadní rostoucí trend celkové návštěvnosti v aktuální sezóně,“ věří Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

Rodiny, a především samotné děti, se kromě zážitku v podobě ligového utkání mohou těšit na soutěže a bohatý program, který si pro ně připravil jejich domácí klub. Kromě toho se k Víkendu otců připojil také ligový partner CK Alexandria, který do soutěže věnuje atraktivní cenu v podobě poukazu na zájezd v hodnotě 10 tisíc korun. „Jsme rádi, že můžeme podpořit tento skvělý projekt. Jedním z našich cílů při vstupu do ligového fotbalu byl záměr oslovit právě rodiny a mladé fanoušky. Věříme, že si najdou cestu na stadiony nejen o nadcházejícím víkendu. Na tribunách je k vidění spoustu dětí s rodiči či prarodiči a z vlastní zkušenosti víme, že se jedná o skupinu, kterou musíme zaujmout hravou formou,“ řekl Petr Šatný, marketingový ředitel cestovní kanceláře Alexandria.

Vyhrajte poukaz na ZÁJEZD OD CESTOVNÍ KANCELÁŘE ALEXANDRIA v hodnotě 10.000,- korun!
Jak soutěžit?
1) Vyfoť se se svým tátou / potomkem nebo jiným členem rodiny na stadionu při zápase FORTUNA:LIGY nebo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY během Víkendu otců.
2) Nahraj fotku na svůj Instagram a připoj hashtag #DIKYTATO, nejpozději do skončení posledního utkání kola.
3) V komentáři nezapomeň uvést, kterému klubu FORTUNA:LIGY nebo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY fandíte.
4) Fotka s nejvíce označeními LIKE získává hlavní cenu (poukaz na zájezd od cestovní kanceláře Alexandria v hodnotě 10 000 Kč).
5) Fanoušci s největším počtem označení LIKE (jeden za každý klub, dle uvedené klubové příslušnosti) soutěží o dvě šály svého týmu.

Soutěž bude po celý víkend probíhat na instagramu a k účasti stačí na svůj účet umístit rodinnou fotku ze stadionu s hashtagem #dikytato, který se stal již tradičním heslem celého projektu. Samotné kluby pak upravují doprovodné programy k zápasům i ceny vstupného, aby se právě při Víkendu otců více otevřely dětem a jejich rodičům. Bližší informace o Víkendu otců včetně nabídky právě vašeho klubu naleznete na fortunaliga.cz, fnliga.cz či na webech jednotlivých klubů.

Skvělý doprovodný program během utkání pro celou rodinu!
Kluby společně s LFA si připravili následující akce:   

MFK Vítkovice vs. FC Sellior & Belot Vlašim  

  • Sportovní dětský den v areálu stadionu v den zápasu s bohatým sportovně laděným doprovodným program 
  • Vstup pro děti do 15 let zdarma   

FC Vysočina Jihlava vs. MFK Chrudim

  • Bohatý doprovodný program s Rodinným centrem Robinson 
  • Zvýhodněné rodinné vstupné 
  • Nafukovací balonky 
  • Dárečky od maskota Ježoura   

FK Varnsdorf vs. FK Viktoria Žižkov  

  • Volné rodinné vstupenky slosovatelné o hodnotné ceny (luxusní restaurace, vstupy do bazénu a skiareálu)

FC Hradec Králové vs. FK FOTBAL Třinec

  • Každé dítě, které přijde na zápas s otcem, dostane zdarma aktuální plakát A týmu

FK Baník Sokolov vs. SK Dynamo České Budějovice

  • Bohatý doprovodný program se soutěžemi s hlavní cenou pro celou rodinu s dětmi - víkendový pobyt v lázeňském domě v Mariánských Lázních
  • Akce zdravé dětské nohy „Vítkův chodník“ pro kvalitu pohybového aparátu (bosé dílničky, chůze po střepech)
  • Rodinná poločasová soutěž o hodnotné ceny (vylosovaní si odnesou různé ceny v hodnotě 2000 Kč od partnerů poločasové soutěže)
  • Za výkres s logem klubu obdrží malí fanoušci vstupenku do bazénu
  • Malování na obličej v klubovém fanshopu s promotýmem partnerského rádia 
  • Dětské dílny a různé sportovní disciplíny
  • O poločasové přestávce proběhne na běžecké dráze před hlavní tribunou oblíbené vzpomínkové foto všech, kteří si přivedou své malé ratolesti