25.05.2019 | Jakub Kopřiva | Zápas

Varnsdorf rozstřílel Znojmo, které padá!

Foto: fkvarnsdorf.cz
Varnsdorf - Severočeši si na závěr FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY užili pořádnou střelnici. Do vedení sice šli brzy hosté, ale Varnsdorf třemi góly skóre otočil ještě do přestávky. Domácí nepolevili ani ve druhém poločase a slavili hladkou výhru 7:1. A jelikož Žižkov zvítězil v Chrudimi, Znojmo padá do MSFL!
14' Schön
17' Ondráček
20' Rudzan
57' Heppner
75' Kouřil (pen)
81' Ondráček
84' Ondráček
6' Mudra
60' Dordič
81' Ondráček
74' Cihlář
Sestavy
Porcal – Heppner, Bláha, Rudzan (79. Zezula), Schön (55. Dordić) – Ondráček, Barac (70. M. Richter), M. Kubista, Rudnytskyy – Kocourek, Kouřil.
Na lavičce: Samoel, Zbrožek, Novák, Votava
Trenér: David Oulehla
Koukal – Cuković, Avdić, Cihlář, Šmehyl – Conner (79. Hlůže), Kunca, Helísek, Machalík (68. Čereda) – Mudra, Dramé (40. Teplý).
Na lavičce: Buček, Beganovič, Harmon
Trenér: Leoš Kalvoda
Rozhodčí: Matějček - Dobrovolný, Váňa • Stadion: Městský stadion v Kotlině • Diváci: 502

Komentář

Začátek duelu byl hodně divoký. Hned v 6. minutě se totiž prosadil Dominik Kunc a Znojmo se tedy dostalo do vedení 1:0. Jenže o osm minut později se po rohovém kopu dostal k míči Petrik Schön, který ho nakonec dokázal dostat za brankáře Koukala a bylo to 1:1. A to nebylo ze strany Varnsdorfu vše, protože v 17. minutě přišla další akce, do zakončení se dostal Adam Ondráček, jenž nezaváhal a domácí celek rázem vedl 2:1. A dílo domácí dokonali ve 21. minutě, znovu se vydali dopředu a opět z toho byla branka. Na konci akce byl Ondřej Rudzan a bylo to 3:1 pro Varnsdorf. Po brankových hodech se hra trochu zklidnila a příliš šancí už diváci neviděli. V nastaveném čase prvního poločasu mohl Varnsdorf zvýšit své vedení, ovšem domácí hráč neproměnil pokutový kop a do šaten se tak šlo za stavu 3:1.

Na začátku druhého poločasu toho příliš k vidění nebylo. Na další branku se čekalo do 57. minuty, kdy se trefil Petr Heppner a zvýšil vedení Varnsdorfu na 4:1. Domácí byli ve druhém poločase hodně při chuti a stále se tlačili dopředu. V 75. minutě zahrával Varnsdorf zahrával další pokutový kop, který tentokrát proměnil Martin Kouřil - 5:1. Osm minut před koncem se do zakončení dostal Adam Ondráček a upravil už na 6:1. O dvě minuty později se Adam Ondráček znovu prosadil, zvýšil na 7:1 a navíc zkompletoval svůj hattrick. V závěru utkání měli domácí ještě několik střel, ale žádná se neujala. Znojmo po vysoké porážce padá z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.