30.03.2020 | Filip Lefenda | Rozhovory

Téma číslo jedna je "koroňák", přiznává Krejčí. Hráči už mu chybí

Foto: Radek Klier (fkpardubice.cz)
/VIDEO/ – Pardubice, Praha – Jeho Pardubicím patří v přerušeném ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY vedoucí pozice, fotbal je ale momentálně na vedlejší koleji. „Téma číslo jedna je, jak já říkám, koroňák,“ rozpovídal se v rozhovoru pro klubovou TV Vinice pětapadesátiletý kouč Jiří Krejčí.

Člen pardubického trenérského dua zasedl v pátek před kameru, kde byl zpovídán v živém facebookovém vysílání. Jak tráví Krejčí současné dny bez fotbalu? Zejména vzděláním. „Snažím se doplnit si zásobník tréninkových cvičení a udělat si trošku pořádek i v hlavě,“ přiznal někdejší útočník.

Současnou situaci, kdy sportovní svět paralyzovala epidemie viru COVID-19, snáší těžce. „Je to hendikep. Kromě fotbalu mám rád i jiné sporty, třeba tenis. V televizi teď ale nic není. Co se týče života, je pro mě teď chudší. Téma číslo jedna je, jak já říkám, koroňák,“ ví dobře.

Chybí mu i jeho svěřenci. „Moc se mi po nich stýská, mám je všechny rád. Snad to brzy překleneme a zase se sejdeme. Těším se na ně,“ říká pardubický lodivod, který se snaží mít o svých hráčích přehled.

„Sleduji hráče na sociálních sítích. Co vidím, tak jsou v pohodě. Těm ze zasaženějších oblastí jsem i volal. Zatím jsou v pořádku, fotbal jim ale určitě chybí,“ tuší Krejčí.

Kompletní rozhovor: