30.03.2019 | David Klier | Zápas

Utkání Pardubic s Vlašimí skončilo bezbrankovou remízou

Foto: fkpardubice.cz
Pardubice – V sobotu dopoledne se na pardubickém stadionu Pod Vinicí utkaly v rámci 20. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY celky domácích Pardubic a hostující Vlašimi. Utkání ve druhé půli nabídlo několik gólových příležitostí, ani jedna ale nebyla využita. Oba týmy se tak rozešly s bodem po bezbrankové remíze.
bez branek
bez branek
14' Piroch
26' Výborný
85' Piško
86' Dao
90' Badocha
Sestavy
Letáček – Prosek, Šejvl, Piroch, T. Čelůstka – Toml – Mužík (90+2. Lee), P. Černý, Solil, A. Fousek (85. Sokol) – Kovář (77. Huf).
Na lavičce: Šmíd, Kopřiva, Zukal, Šafařík
Trenér: Jaroslav Novotný
Řehák – Pavlík, Piško, Šabanov, Mil. Kadlec – Skopec, Blecha (90+1. Selemani), Janda (60. Dao), Badocha – Novotný, P. Výborný (73. Plachý).
Na lavičce: Bačkovský, Mizerák, Fortelný, Giljazutdinov
Trenér: Vasil Boev
Rozhodčí: Váňa – Kubr, Poživil • Stadion: Stadion Pod Vinicí • Diváci: 658

Komentář

V prvním poločase byli aktivnější domácí, byli to však hosté, kteří si vytvořili nejspíšě největší šanci půle. Po rohovém kopu Ondřeje Badochy hlavičkoval David Skopec jen kousek vedle pravé tyče branky Jiřího Letáčka.

Domácí se poté dostali k několika střeleckým pokusům, jako například ve 32. minutě Adam Fousek. Ten vystřelil z velkého úhlu, Josef Řehák vyrazil alespoň na rohový kop, který Vlašim ubránila.

Do druhého poločasu vstoupily Pardubice mnohem aktivněji. Nejprve po rohu zakončoval Jiří Piroch, toho vychytal Řehák. Do nebezpečného zakončení se dostal i Adam Fousek, ten nastřelil jen tyč.

V 82. minutě měl obrovskou šanci Ondřej Novotný, kterého nejprve vychytal Letáček. Právě domácí brankář měl poté co dělat, když míč poskakoval na brankové čáře, nakonec balón zachytil ještě předtím, než se dostal do branky. 

Šanci strhnout vedení na stranu Pardubic měl v 88. minutě David Huf z přímého kopu, toho ale skvěle vychytal Josef Řehák, zápas tedy skončil bezbrankovou remízou 0:0.