20.09.2017 | Filip Lefenda | Aktuální zprávy

Víkend otců je tady! Kluby připravily pro fanoušky řadu doprovodných akcí

Foto: fnliga.cz
Praha – Deváté kolo Fortuna národní ligy proběhne ve znamení Víkendu otců. Do toho se zapojila většina domácích klubů, které si připravily nejen pro táty s jejich dětmi bohatý doprovodný program. Na co se lze na jednotlivých stadionech těšit? Zasoutěžte si i s námi.

Slezský FC Opava

V Opavě, kde slaví 110 let od založení klubu, bude od 14 do 17 hodin připraven program pro rodiče s dětmi – hry a soutěže, jako je společné skákání v pytli či na balónech, jízda na koloběžce, kopy na branku, trefování klaunů, maxi twister a piškvorky, kreativní dílničky a malování na obličej. To vše v prostorách Městských sadů.

Od 17 do 19 hodin budou v prostorách klubu pro děti nachystány skákací atrakce v podobě opičí a vojenské dráhy, a rovněž Bumperball.

Na utkání proti Vlašimi, které má výkop v 18 hodin, činí zvýhodněné vstupné 50 korun, ženy a děti do patnácti let jej mají zdarma. V poločasové přestávce budou předány tři poukazy na rodinnou večeři v hodnotě 1000 korun do restaurace U Krbu.

FK Pardubice

Na Pardubice, které hostí od sobotních 10:15 hodin Žižkov, bude možno jít za zvýhodněné vstupné 80 korun, které opravňuje jít na fotbal dva dospělé s dítětem. Mladí hráči se jakožto doprovod fotbalistů vyfotí před duelem na hrací ploše s oficiálním bannerem k Víkendu otců.

S tím se budou moci zvěčnit o přestávce děti také se svými rodiči. V tento čas proběhne i modelové utkání přípravek.

Po celou dobu zápasu bude pro děti k dispozici možnost vyzkoušet si fotbalové aktivity na tréninkovém hřišti. Ve fanshopu se pak bude prodávat za zvýhodněnou cenu 150 korun klubová šála.

MFK Vítkovice

Ve Vítkovicích se bude v sobotu soutěžit, neboť ve spojení s Víkendem otců proběhne Dětský sportovní autofest se společností Auto In. Od 14 hodin tak budou připraveny sportovní aktivity, děti se budou moci mimo jiné vyřádit na skákacím hradě či trampolíně. Součástí programu bude také tombola, občerstvení zajistí Hostinec U Boříka.

Rodiče si pak budou moci zasoutěžit o víkendové zapůjčení nového vozu s plnou nádrží od společnosti Auto In.

Vstupné na derby s Třincem, které odstartuje v 18 hodin, je zdarma.

FK Ústí nad Labem

Na severu Čech bude probíhat při vstupu na stadion focení tatínků s jejich syny. Dětem se budou rozdávat balónky s logem partnerské firmy Glencore Agriculture Czech.

Na webových stránkách je možné se registrovat do slosování o víkendové zapůjčení automobilu s plnou nádrží firmy AUTO UL.

Prodávat se budou také lístky do slosovatelné akce „Dvacku hoď, dres mu shoď“. Výherce si může vybrat kteréhokoliv ústeckého hráče, který svlékne svůj dres a podepíše se na něj. Prodávat se budou nové silikonové náramky s logem klubu, a to ve dvou barevných variantách (modrá a bílá) pro otce a syna.

O přestávce bude k vidění soutěž „olej za volej“, v níž bude otec se synem soutěžit o plnou krabici oleje značky Lukana. O suvenýry a volné vstupenky na další domácí utkání se bude soutěžit také na sociálních sítích Facebook a Instagram.

FK Baník Sokolov

Během nedělního utkání Sokolova s Českými Budějovicemi se bude soutěžit o víkendový pobyt pro celou rodinu i další hodnotné ceny.

V akci se se svou choreografií představí taneční skupina Glamour. Na stanovišti Městské policie budou k dispozici „opilecké brýle“. Výkresy s nakresleným logem klubu budou odměněny vstupenkou do bazénu.

Na hřišti proběhne vzpomínkové focení a bude se soutěžit ve fotbalových dovednostech. V klubovém fanshopu je možno nechat si pomalovat obličej.

MFK Frýdek-Místek

Frýdek-Místek přivítá v sobotu nováčka z Olympie a fanoušci se budou moci osvěžit čepovaným pivem za sníženou cenu 22 korun. A děti? Ty obdrží na pokladně sladkosti.

FC Hradec Králové

Víkend otců bude „dohrán“ v pondělí před kamerami České televize. Hradec přivítá v souboji exligistů Příbram a každý otec s dítětem, který se prokáže zakoupenou vstupenkou na utkání nebo celosezónní permanentkou, obdrží od klubu jako poděkování sportovní baťůžek FC Hradec Králové.

Velká soutěž s Fortuna národní ligou

Vyfoťte se se svým tátou či jiným členem rodiny na zápase Fortuna národní ligy během Víkendu otců, nahrajte tuto fotografii pod facebookový příspěvek na www.fnliga.cz/vikendotcu či na facebooku Fortuna národní ligy a nezapomeňte uvést, kterému klubu fandíte.

O co se hraje?

Hlavní cena
Víkendový pobyt v České republice v maximální hodnotě 10 000 Kč pro celou rodinu od společnosti Fortuna.

Klubové ceny
2x šála tvého oblíbeného klubu