28.09.2018 | Filip Lefenda | Aktuální zprávy

Komuniké ze zasedání Disciplinární komise LFA 27. 9. 2018

Foto: fnliga.cz
Praha – Disciplinární komise LFA se na svém pravidelném zasedání zabývala kromě karetních stopek i napjatým jihočeským derby mezi Táborskem a Českými Budějovicemi.

Disciplinární komise zastavila závodní činnost na 1 soutěžní utkání hráčům:
Daniel Vašulín (MFK Chrudim) – vyloučen po druhé žluté karty (hráč si již trest odpykal v utkání MOL Cupu)
Jan Prosek (FK Pardubice) – vyloučen po červené kartě
Petr Glaser (FK Baník Sokolov) – 4 žluté karty
Milan Piško (FC Sellier & Bellot Vlašim) – 4 žluté karty

Další tresty:
Disciplinární komise potrestala asistenta trenéra FC MAS Táborsko p. Jaroslava Maška za nesportovní chování (urážky a nevhodné výroky směrem k rozhodčím) v utkání proti SK Dynamo České Budějovice zákazem výkonu jakékoliv funkce na tři soutěžní utkání a peněžitou pokutou ve výši 20 tisíc korun.

Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s klubem SK Dynamo České Budějovice za nesportovní chování fanoušků (poškození zařízení stadionu, výtržnosti fanoušků, fyzické napadené člena pořadatelské služby, vhazování předmětů na hrací plochu a použití pyrotechniky) v utkání proti FC MAS Táborsko.

Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s klubem FC MAS Táborsko za porušení povinnosti pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky) v utkání proti SK Dynamo České Budějovice.

Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s klubem FK Viktoria Žižkov za nesportovní chování fanoušků (nevhodné pokřiky) v utkání proti FC Hradec Králové.