10.09.2019 | Jiří Paýr | Aktuální zprávy

Poslední Vlašim posiluje! Klub získal kvarteto nových hráčů

Foto: fcsbvlasim.cz
Vlašim – Poslední hodiny přestupového období byly ve fotbalovém celku, který se momentálně nachází na posledním místě FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, velmi rušné. Vedení a realizační tým FC Sellier & Bellot Vlašim v posledních dnech získal hned několik posil.

“Situaci ohledně kádru jsme samozřejmě s vedením řešili a vyplynulo z toho několik posil pro náš tým,” uvedl Daniel Šmejkal, který je týden ve funkci trenéra Vlašimi. 

Do kabiny Vlašimi přišla na hostování dvojice hráčů z Příbrami. Jedná se o Jiřího Janušku a Rostislava Janderu. “Oba budou v našem klubu hostovat do konce letošní sezóny,” uvedl k příchodu dvou hráčů sportovní ředitel klubu Jan Jícha.

Tím posilování modro-bílých neskončilo. Na přestup tým od bájné hory Blaník získal obránce Matěje Svátu ze Sparty Praha a ofenzivního hráče Joela Sogba z Beninu. Jedná se vesměs o mladé hráče, kterým je mezi 20 až 22 lety. 

“Tihle mladí hráči jsou hladoví po úspěchu a chtějí se posunout v kariéře, takže by měli být pro tým přínosem,” uvedl k posilám dobře naladěný trenér Šmejkal.