08.02.2020 | Filip Lefenda | Aktuální zprávy

Třinec hlásí dvě posily z nejvyšší soutěže

Foto: fotbaltrinec.cz
Třinec, Praha – Dva zajímavé přestupy se v minulých dnech "upekly" na trase Karviná – Třinec. Kádr po podzimu devátého celku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY rozšířili záložníci Tomáš Weber (na snímku) a Erik Puchel.

Střední záložník Tomáš Weber zasáhl během tří let v karvinském dresu do 26 zápasů a vsítil jeden gól. V Třinci už v minulosti třiadvacetiletý syn trenéra Mladé Boleslavi Jozefa dvakrát hostoval, tentokrát již míří do známého prostředí na přestup.

„Tomáš to v Třinci zná, takže ví, do čeho jde. Letos toho moc nenahrál, prakticky nastupoval jen za divizní béčko, v Karviné neměl důvěru,“ okomentoval angažování staronové tváře pro klubový web manažer Třince Marek Čelůstka a dodal: „Doufám, že chytne příležitost za pačesy, využije ji a pomůže jak našemu klubu, tak i sobě.“ 

Do Třince míří také stejně starý levý záložník Erik Puchel. Karvinský odchovanec odkopal v nejvyšší soutěži 23 utkání, v nichž se třikrát zapsal mezi střelce. 

„Erik je krajní hráč, rychlostní typ. Navíc levák, který může hrát jak v záloze, tak v obraně. Díky jeho příchodu jsme oba posty na levé straně sestavy posílili a zkvalitnili. Erik má bohaté zkušenosti, bereme ho jako posilu,“ pochvaluje si Čelůstka.